Pårørende

De pårørende er en aktiv del af Birkholms hverdag og de er en vigtig ressource i beboernes trivsel og Birkholms daglige liv, i det omfang de selv ønsker. Ledelse og personale sætter stor pris på vores pårørende, og vi kommunikerer ofte om stort og småt. De pårørende modtager et månedsbrev fra ledelsen hver måned med nyheder og beskrivelser af, hvad vi har oplevet på Birkholm den foregående måned.

Ansøgning om plads: Du kan ansøge om plads på Birkholm ved at rette henvendelse til forstander Ida Hammen på tlf.: 56168650, e-mail: iha@birkholm.org, souschef Lene Kristensen på tlf.: 56168622, e-mail: lek@birkholm.org, Køge kommune eller egen kommune.

Hvis du tænker, at Birkholm er det rette sted for en af dine pårørende, så kontakt os endelig. Du er altid velkommen til at kigge forbi til en rundvisning, efter aftale. Vi har desuden en venteliste.

Selvom vi ikke har den store udskiftning, sker det ind imellem, at vi har en ledig plads. Når vi matcher nye beboere til Birkholm, er vi meget grundige. Vi er et lille sted, og derfor er det vigtigt at beboerne matcher hinanden.

Vi har i alt 10 lejligheder med eget toilet/bad, tekøkken og terrasse. Otte lejligheder er godkendt efter § 107. To lejligheder er godkendt efter § 108.